Category #brukopp/Posted on

Rislapper – tenk at noe så enkelt kan smake så godt!

Rester av pannekakerøre og risgrøt kan bli til de deiligste rislapper til søndagsfrokosten – eller en hvilken som helst annen dag du har lyst på noe ekstra godt.

Server dem med friske bær og rømme. Og lag mange – disse går unna!

Oppskrift

Rislapper

#brukopp

Ingredienser

  • Rester av pannekakerøre
  • Rester av risgrøt
  • Nøytral olje (f.eks raspolje)
  • Bringebær
  • Sukker
  • Røros-rømme

Slik gjør du

  1. 1.

    Ta en del pannekakerøre og en del risgrøt i en bolle og bland godt. Ha litt olje i en varm panne og stek små lapper til de blir gylne på hver side.

     

  2. 2.

    Rør sammen bringebær og sukker og server ved siden av rislappene, sammen med en klatt Røros-rømme.

     

    Kos deg!

Relatert innhold